REMÉNY-HANG

Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta oda, hogy aki hisz benne, az el ne vesszen, hanem örökké éljen. (János 3:16)

Szűz Mária üzenetei


Medjugorjei titkok

medjugorje.gif

A Szűzanya medjugorjei felhívása:

Drága gyermekeim!

Személyes megtérésre hívlak titeket. Ez a ti időtök. Nélkületek a jó Isten nem tudja megvalósítani a tervét. Drága gyermekeim, növekedjetek nap-nap után az imán keresztül, hogy közelebb jussatok Istenhez!

ADOK NEKTEK FEGYVERT GÓLIÁT ELLEN.

ÍME, AZ ÖT KŐ:

  1. IMA - RÓZSAFÜZÉR - SZÍVBŐL ÁRADÓ IMA 2. EUCHARISZTIA     
  3. SZENTÍRÁS - BIBLIA - EVANGÉLIUMOK 4. BÖJT
5. GYÓNÁS


EVANGÉLIUM


- Drága Szűzanyám! Köszöntelek szeretettel, hálás vagyok eljöveteledért! Mit bízol ma rám?

- Az Evangéliumokról tanítalak ma.

Ez a könyv Szent Fiam életéről és tanításáról szól: az ÖRÖMHÍR!

Már többször hallottátok, hogy rangsorolni kell a Bibliában, hisz minden benne van, de szinte mindennek az ellenkezője is. Az Evangélium kiemelten elsődleges szerepű a Bibliában. Ez az Újszövetség első része, melyből a négy evangélium legyen a legfontosabb, hisz ez tartalmazza Jézus példaértékű életét, s a követni való tanításait! Az „Apostolok cselekedeteiben" pedig a tanítványok példáit találjátok arra, hogyan követték JÉZUST és éltek az Ő elhívása szerint.

 Örülök, hogy az evangéliumokat olvasod, s újragondolod, tanulod! Így a Szentlélek mindig eszedbe tudja juttatni azt a tanítást, amire szükséged van neked és annak a rászorulónak is, akivel éppen beszélsz.

Amikor maga az Úr jött el a Földre Jézusként, hogy megmentse az emberiséget, akkor minden tanítást és információt megkaptatok arra nézve, hogy mely úton, módon kerülhettek vissza az Atyához, az örökkévalóságba. Ezt élte elénk Jézus, ezért mondja, hogy Ő az Út - hiszen megmutatta, hogyan, miképpen éljünk: senkit sem bántva szándékosan, megbocsátva mindenkinek, és segítve a rászorulót. Ő az Igazság, az isteni rend és az irgalom. S Ő az Élet - az örökkévalóság, amire mindannyian vágytok, mióta „lebuktatok" a földre. Az üdvösségetek tehát azon múlik, hogy követitek-e Jézust ezen az úton. Hisz azt mondta: „Szelíd vagyok és alázatos szívű.../Máté 11: 29./ Szeressétek egymást úgy, ahogy én szerettelek titeket!" /János 13:34./ S tudjuk, hogy Ő tényleg sose bántott senkit, megbocsátott mindenkinek, aki csak kérte a gyógyulását - hisz tudjátok, hogy betegségeitek mindig lelki eredetűek -, és segített mindenkin, aki kérte.

Tudjuk, hogy egyértelmű volt a szeretet ügyének képviseletében, szigorú és következetes. Ebben is példát mutatott. S az örömhíre pedig: „ha követtek, egymást szeretitek szóval, gondolattal és tettel is: üdvözültök, s az örökkévaló mennyei hazában találkozunk."

Jézus veszi át a szót:

- Mindent elmondtam nektek az Evangéliumban, amit tudnotok kell -  van amit csak magjában -, hiszen van benne olyan tanításom, ami nem mindenki  számára érthető. Csak azok számára, akik átadták életüket Nekem, és van fülük a hallásra. Példabeszédeim egy részét megmagyaráztam, hogy értsék a tanítványaim. Ti még részletesebb tanítást kaptatok a HANG könyvek által. Olyan egyszerű és érthető nyelven, hogy minden odafigyelő ember megérthesse.  Ez persze nem tetszik sokaknak, akik a maguk malmára hajtják a vizet.  Az Evangéliumok mindenkihez szólnak, SZEMÉLYVÁLOGATÁS ÉS FELTÉTEL NÉLKÜL, miként a Hang-könyvek is. Azért taníttattam meg veletek a párbeszéd-imát* e könyvben, hogy mindenki képes legyen kapcsolatba kerülni Velem, aki csak akarja, s rászánja az időt, hogy lelkét Hozzám emelje.

Megáldalak titeket BÉKÉMMEL ÉS SZERETETEMMEL. Vess keresztet!

- Dicsőség és hála! Köszönöm! Ámen.


/*HANG- könyv 1/5., 6., 7., 8., 28., 39./

2010. március 6.

439857hze1vgnqaz.gif

EVANGÉLIUM 2.


- Drága Szűzanyám! Miről tanítasz ma?

- Még mindig az Evangéliumokról, az Örömhírről!

- Hogy lehet Örömhír, hisz sokszor nehezen érthető, sok szenvedéssel teli és lehetetlennek látszó kijelentés van leírva benne?


- S mégis az. Hiszen ha Jézus nem jön el nektek megmutatni az utat, s nem építi meg ezzel a hidat Ég és Föld között, akkor semmi esélyetek nem lenne visszajutni az Atyához. Ezzel váltott meg titeket tehát Szent Fiam, hogy megmutatta az Utat, hogyan, milyen módon éljetek úgy, hogy visszakerülhessetek az egykor elhagyott honba. Kivétel nélkül mindenkinek segítünk, aki keres. S aki keres, az talál, aki zörget, annak ajtó nyittatik. S aki döntött Jézus mellett, az elindult a felemelkedés útján, miközben gondolkodása átalakul, ha egyre jobban ráhangolódik a Szeretetre.

A JÓ SZÁNDÉK A JÓ CÉL FELÉ INDÍT! HA SZELÍD ÉS ALÁZATOS SZÍVVEL KÖVETITEK JÉZUST, AMINT AZT KÉRI TŐLETEK, AKKOR MINDENKOR BIRTOKÁBAN VAGYTOK ANNAK A NYITOTTSÁGNAK, MELY ÚJ  ISMERETEK BEFOGADÁSÁRA KÉSZÍT ELŐ TITEKET. Erre int Ő is: SZÍVETEK ÉS ELMÉTEK MINDIG LEGYEN NYITOTT A JOBBRA!

Szeressétek egymást azzal a szeretettel, jó-akarással, amivel Ő szeretett titeket!

Legyetek nagyon tudatosak, szüntelenül FIAMHOZ IGAZÍTSÁTOK magatokat!

Az esti lelkiismeret-vizsgálatkor tegyétek föl magatoknak a következő kérdéseket:

  • Vajon megfeleltetek-e a szeretet fő kritériumainak?
  • Bántottatok-e valakit?
  • Szeretetben viseltétek-e el, hogy titeket bántottak?
  • Segítettetek-e minden rászorulónak, aki hozzátok fordult, képességeitek és lehetőségeitek szerint?
  • Megbocsátottatok-e a titeket bántóknak?
  • Képesek voltatok-e odafigyelni embertársaitokra, családotokra?
  • Szerettétek-e ellenségeiteket?

Ha ezeket átgondoltátok, akkor tegyétek oda belső oltárotokra, kérjétek és megkapjátok a segítséget! Angyalok serege dolgozik értetek, s ha ti is megteszitek a magatokét /reggeli ima, lelkiismeret-vizsgálat, tevékeny szeretet.../, akkor előbb-utóbb találkozunk! Előbb itt a Földön, szellemben, odaát pedig már színről-színre.

Ne féljetek tehát, csak higgyetek az Örömhírnek, bízzátok életetek Jézus Krisztusra, cselekedjétek meg a tanításait, s akkor Ő vezet titeket Szent Lelke által.

S így ezt az örömteli találkozást nem kerülhetjük el.

Megáldalak titeket a Tisztánlátás Lelkével!

Menj békével, s bízz gondoskodó anyai szeretetemben!

Köszönöm, hogy követitek hívásomat!

Mária

- Köszönet és hála édes Szűzanyám!


2010. március 12.

Médium: Deák Éva Mária
Kontroll: Szné Halász Judit

439857hze1vgnqaz.gif


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 21
Heti: 53
Havi: 470
Össz.: 95 233

Látogatottság növelés
Oldal: Szűz Mária üzenetei - Evangéliumok
REMÉNY-HANG - © 2008 - 2019 - remenyhang.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »