REMÉNY-HANG

Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta oda, hogy aki hisz benne, az el ne vesszen, hanem örökké éljen. (János 3:16)

Szűz Mária üzenetei


Medjugorjei titkokmedjugorje.gif

A Szűzanya medjugorjei felhívása:

Drága gyermekeim!

Személyes megtérésre hívlak titeket. Ez a ti időtök. Nélkületek a jó Isten nem tudja megvalósítani a tervét. Drága gyermekeim, növekedjetek nap-nap után az imán keresztül, hogy közelebb jussatok Istenhez!

ADOK NEKTEK FEGYVERT GÓLIÁT ELLEN.

 ÍME, AZ ÖT KŐ:

  1. IMA - RÓZSAFÜZÉR - SZÍVBŐL ÁRADÓ IMA 2. EUCHARISZTIA     
  3. SZENTÍRÁS - BIBLIA - EVANGÉLIUMOK 4. BÖJT
5. GYÓNÁS


Az IMA


- Drága Szűzanyám, köszöntelek! Mi a mai dolgom?

- Az, hogy tanulj!

Eléd helyeztem a Máté 7:7-et, amelyben az ima állhatatosságára és a bizalomra int titeket Szent Fiam. Felhívja figyelmeteket a feladataitokra, hogy tündököljön életetek és szolgálatotok lámpása, hogy vinni tudjátok az örömhírt a sötétségben vagy félárnyékban élőknek! Hogy világítsatok, lámpásai legyetek a saját környezeteteknek is!  Imáitokat meghallgatjuk, egy betű sem veszik el belőle, nem hiábavalók!

A Máté 7:7 azt mondja: „Kérjetek és adatik, keressetek és találtok, zörgessetek és megnyittatik...!"

A kérő ima alkalmat ad arra nekünk, hogy megnyilvánuljon szeretetünk felétek. S ha ez a kérés nem ellenkezik a Mennyei Atyánk ÉRTETEK MEGNYILVÁNULÓ SZERETET- akaratával, akkor teljesítjük is kéréseteket, bár nem biztos, hogy pont akkor és éppen úgy, ahogy azt ti akarnátok megvalósulni. Az imában fölemeled lelkedet Hozzánk egy magasabb szellemi régióba, s ott már fogékonyabb vagy a tanulásra, a velünk való párbeszédre.

Még erősebb az ereje a közösen mondott imának. Hisz azt mondja az Írás: „...HA KETTEN KÖZÜLETEK EGY AKARATON LESZNEK A FÖLDÖN MINDEN DOLOG FELŐL, AMIT CSAK KÉRNEK, MEGADJA NEKTEK AZ ÉN MENNYEI ATYÁM." /Mt 18,19./

Hát, még ha többen kérik! Egyre erősebb az ima, ha már az egész közösség kéri!

A kis röpima vékony fénysugárként vagy ellobbanó gyufalángként száll fel az égbe. A közösen mondott ima, főleg, ha közösségben mondjátok, már izmos fénynyalábként. Ha ezt állhatatosan együtt mondjátok, s még hangosan is, ennek ereje és fénye már hasonlítható a földi technika mai csúcsához, a lézersugárhoz.

Egyik legerősebb imának számít az édesanyának a gyermekeiért mondott ima. Én is imádkozom értetek, különösen, ha megkértek rá, Mennyei Édesanyátokként.

Angyalok serege szolgál, s teszi a dolgát, hogy megteremtsék számotokra azokat a körülményeket, amelyeket a Mennyei Atyánk jónak lát megvalósítani. Amint a hajatok szála számon van tartva, úgy minden szándékú kérés is számon tartatik. Sajnos, máig sem tudjátok, milyen hatalmas erő van így a birtokotokban!

S ha megvalósul kérésetek, vajon hányótoknak jut eszébe hálát adni?

Pedig ilyenkor a dicsőítő hálaimára elsősorban nektek van szükségetek, hisz azzal fejezitek ki Teremtőtök felé, hogy észrevettétek a szerető gondoskodást, irgalmat, megbocsátást és szeretetet.

Nagyon fontos a kérő imánál, hogy tudj háttérben maradni. Nem kell irányítanod minket: mit, hogyan, mikor teljesítsünk, hisz ez nem szolgáltatás, ami jár nektek, „mert megérdemlitek"! Azért kapjátok meg, mert Atyánk jó, gondoskodó és mindent-adó!

S példát is adó:

- „Ti is ezt tegyétek! - mondja - Adjatok, adjatok, adjatok! S amilyen mértékkel mértek, olyannal fognak nektek is mérni!"

A másért mondott ima - így a Rózsafüzér-ima is - adás: az időd, figyelmed, hited ajándékozása. S adni jó...

Ezt éli meg Gondviselő Atyánk is.

Jézus is adott. Életét adta értetek, hogy visszavezethessen titeket Mennyei Atyánkhoz.

Ne tévesszétek el hát az utat! Járjatok Vele imádságos lélekkel, tiszta szívvel!


Megáldalak titeket az ÁLLHATATOS IMA LELKÜLETÉVEL.  Vessetek keresztet!

- Köszönöm, Szűzanyám! Dicsőség és hála! Ámen.

- Köszönöm, hogy követtétek hívásomat!

Mária

2010. február 24.

Médium: Deák Éva Mária

Kontroll: Szné Halász Judit  

 

439857hze1vgnqaz.gif

BÖJT


- Köszöntelek, drága Szűzanyám! Ma mit bízol rám?

- A böjtről foglak tanítani titeket, Lányom.  

A böjt, amelyre rendszeresen buzdítalak titeket, kezdettől fogva nagyon jó önnevelési és önuralom-fejlesztő módszer, valamint egy ima-forma gyakorlata is. Amikor böjtölsz, akkor lelked Istenhez emeled, a vágyaidat pedig föladod, az Ő kezébe helyezed. Lemondasz valamiről egy nemes imaszándék jegyében, s felajánlod „áldozatodat" egy magasztos célért: rászoruló emberekért, betegért, közösségért vagy eseményért. Hangsúlyozom tehát, hogy a böjt önuralomra tanít, amely nagyon szükséges a jézusi életvitelhez. Mindamellett véd az ártó erőktől is.

A böjt által tisztul a test, a lélek és a szellem egyaránt. Hogyan is lehetséges, hogy ekkora hatása van?  Hiszen ha megtisztulsz, közelebb kerülsz az Atyához, s tisztulásodat is fölhasználhatod fejlődésedben mások javára.

Szent Fiam, Jézus egy alkalommal, amikor ördögöt űzött ki, azt mondta a makacs ördögről: „Ez nem megy ki, csak ima és böjt által." /Máté 17: 21/  Ekkora ereje van tehát az imának és a böjtnek együtt!

Medjugorjében is azt kértem a látnok-gyermekektől, hogy heti kétszer böjtöljenek: szerdán és pénteken, kenyéren és vízen. Ezt később az egész falu lakossága követte. Ma is sokan böjtölnek ott a zarándokokkal együtt, mintegy kétharmaduk követi a böjtre-hívásomat, legalább zarándoklásuk idején. Persze jó néhányan később is betartják a böjtöt. Most az a kérésem, hogy folytassátok ti is ezt a böjt-gyakorlatot, hisz komoly fegyver ez az ördög ellen. Szerdán, pénteken csak kenyeret és vizet fogyasszatok, ha tehetitek, s úgy döntötök, hogy hallgattok rám! S Én megszentelem étketeket a további tisztulásotokért, imáitok meghallgatásáért.

Nagy feladataitok vannak, ezek feltételezik hármas /test, lélek, szellemi/ tisztulásotokat. Én veletek leszek, nem lesz olyan nehéz.

Már észrevehettétek, mennyivel könnyebben vagytok a böjtnapokon. Nem terhelitek a szervezeteteket, így sokkal könnyebben emelhetitek föl lelketeket is Hozzánk, nem vagytok elfoglalva a test fizikai nyűgeivel. S föl tudjátok ajánlani a böjtötöket a közös munkánkért, az emberiségért.

Rögtön az elsőt ajánljátok is föl egymásért, feladataitok teljesítéséért!

Köszönöm, hogy követitek hívásomat!

Mária

- Köszönet, hála és dicsőség, drága Szeplőtelen Szűzanya!


2010. február 17.  20.35

Médium: Deák Éva Mária

Kontroll: Szné. Halász Judit  


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 21
Heti: 55
Havi: 472
Össz.: 95 235

Látogatottság növelés
Oldal: Szűz Mária üzenetei - Ima és Böjt
REMÉNY-HANG - © 2008 - 2019 - remenyhang.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »