REMÉNY-HANG

Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta oda, hogy aki hisz benne, az el ne vesszen, hanem örökké éljen. (János 3:16)

Szűz Mária üzenetei


Medjugorjei titkokmedjugorje.gif

A Szűzanya medjugorjei felhívása:

Drága gyermekeim!

Személyes megtérésre hívlak titeket. Ez a ti időtök. Nélkületek a jó Isten nem tudja megvalósítani a tervét. Drága gyermekeim, növekedjetek nap-nap után az imán keresztül, hogy közelebb jussatok Istenhez!

ADOK NEKTEK FEGYVERT GÓLIÁT ELLEN.

ÍME, AZ ÖT KŐ:

 

1. IMA - RÓZSAFÜZÉR - SZÍVBŐL ÁRADÓ IMA 2. EUCHARISZTIA
3. SZENTÍRÁS - BIBLIA - EVANGÉLIUMOK 4. BÖJT
5. GYÓNÁS

KIENGESZTELŐDÉS


- Köszöntelek drága Mennyei Édesanyám, Názáreti Mária!

Mit bízol ma rám?

- A KIENGESZTELŐDÉS titkát. Sokan még azt sem tudják, mit jelent ez a fogalom.

Az általános hiedelem az, hogy akkor kell kiengesztelni valakit, ha megbántottátok, tettetek ellene valamit. Ilyenkor a bocsánatkérés után a bántó fél megpróbál kedvébe járni a megbántottnak, hogy az többé ne haragudjon rá, így helyreállhasson a régi, jó kapcsolat.

Mi a helyzet, ha ez hívő, már Jézusnak elkötelezett emberrel esik meg? Hisz egyik szeretet-parancsotok a nem-bántás, s egyben a vissza-nem-bántás is! S mégis gyakran megesik, hogy megszegitek ezt a parancsolatot, s bizony hirtelen ítélkezéssel, megszólással, indulatossággal, feltételezéssel vétkeztek embertársaitok, s főleg magatok ellen. Így az Önmagatokkal szembeni szeretetlenségetekkel fájdalmat okoztok Szent Fiamnak, Jézusnak, a Mennyei Atyánknak, s Nekem is. Amikor felismeritek hibátokat, szívből megbánjátok, meggyónjátok, akkor azt igyekeznetek kell jóvátenni.

ENGESZTELÉSRE- KIENGESZTELÉSRE nincs szüksége annak, aki szeret. Sem az Istennek, sem a Jézust követő embernek. Nektek, az emberek számára viszont lényeges, hogy megéljétek az őszinte megbánást és belátást. Hogy képesek legyetek a bocsánatkérésre, s annak a szándéknak a betöltésére, amely így szólít föl: „Menj, és ne vétkezz többé!”

A KIENGESZTELŐDÉS egy teljesen más hozzáállás az élethez: a MEGBÉKÉLÉS EMBERREL, ÖNMAGATOKKAL és ISTENNEL. Gyakran nem tudtok megbocsátani Mennyei Atyánknak mindazon eseményekért az életetekben, amelyeket ti rossznak tartotok. Számotokra ez a legnehezebb.

Kicsinyeim, ilyenkor nem láttok tovább az orrotoknál! Tudnotok kell, hogy egyrészt az univerzumban minden mindennel összefügg. Másrészt pedig nem szabad elfelejtenetek, hogy az Istent szeretőknek minden a javukra válik! Valamit meg kell tanulnotok, megtapasztalnotok a nem-kívánt eseményből, vagy ennek következményéből. Komoly lelki fejlődést élhettek meg egy nem mindennapi nehéz körülmény kapcsán az életetekben. Különösen, hogyha erre nem Mennyei Atyánk büntetéseként tekintetek, hanem olyan isteni kegyelemként fogadjátok, amely megengedi, hogy gyarlóságaitokat, hibáitokat már itt a földi létben felismerjétek, csiszoljátok, ledolgozzátok, jóvátegyétek.

Ezáltal erősödtök, tisztultok, tökéletesedtek. Ha mindezek tudatában fogadjátok el azon körülményeiteket, amelyeken nem tudtok változtatni, s hálát adva megteszitek a tőletek telhetőt, akkor béke lesz bennetek, s boldognak érezhetitek magatokat.

Akkor már nem haragszotok többé a Mennyei Atyára, s Angyalaira sem, hisz belátjátok, hogy MINDEN a javatokat szolgálja. S ebben a látásmódban bontakozik ki a kiengesztelődésetek Jézus és az Atya iránt. Már nem nehezteltek Rá, és perlekedtek Vele, hanem gyermeki bizalommal tekintetek életetek minden olyan – nem rajtatok múló - eseményére, mint az isteni gondviselés részére. S gyermeki dacotokat félretéve megértitek: Atyánk csakis jót tud akarni nektek.

Megtörténik a KIENGESZTELŐDÉS ISTENNEL, s immár megkönnyebbült lélekkel léphettek tovább.

- Köszönet, hála és dicsőség tanításodért!

- Menj békével. Vess keresztet!

Ámen.

 2010. április 28.

23_sorv.gif

KIENGESZTELŐDÉS 2.


- Köszöntelek drága Szűzanyám. Anyák napja alkalmából is köszönöm, hogy Mennyei Édesanyánk vagy!

A kiengesztelődésről beszéltünk, s azt mondtad, hogy folytatjuk ezt a témát.

- Így van. Még nem beszéltem az ember-ember közti kapcsolatról. Azt mondja a Szentírás, hogy: „Engesztelődjetek ki szívből egymással!" Annyiszor megbántjátok egymást gondolattal, szóval és cselekedettel, szinte észre sem veszitek.  Pedig a szeretet egyik tartalma a nem-bántás.

Felhívom figyelmeteket a BOCSÁNATKÉRÉS fontosságára!

Ha látod, s belátod, hogy fáj a másiknak a szavad, viselkedésed, hogy megbántottad - mert például az általad vélt igazságot nem szeretettel mondtad el neki -, hát legyen erőd, bátorságod és főleg alázatod bocsánatot kérni tőle! Ha másért nem, legalább a véleményalkotásod mikéntje, módja miatt! S legyen ez szívből jövő!

S most jön a másik fél. Ne kéresse magát, ne keményítse meg a szívét a megbántott, s főleg ne törje a fejét bosszúálláson! A MEGBOCSÁTÁS MAGJA A MEGÉRTÉS! Meg kell tudnia megérteni azt, aki megbántotta.  A bocsánatkérő szóra tiszta szívvel bocsásson meg, engedje el megbántottságának vagy haragjának tárgyát! Legyen képes kimondani: „Megbocsátok, és többé nem hozom föl ezt ellened." Így megszűnik a kettőjük közti feszültség, és saját magát is fölszabadítja az „áldozat" szerepéből. Bocsásson meg tehát, ENGESZTELŐDJÉK KI SZÍVBŐL a másikkal!

A harag rossz tanácsadó, s ráadásul magatoknak ártotok vele. Ne engedjétek, hogy az embertársatok ütötte seb begyulladjon, elgennyesedjen! Bizony, pillanatok alatt be tudja gyógyítani a sebet a KIENGESZTELŐDÉS: a MEGBOCSÁTÁS, a MEGBÉKÉLÉS.

A megbántó fél pedig gondolkodjék el azon, hogy azt tette-e a másikkal, amit maga is szeretne, hogy tegyenek vele? Tanuljon hibájából, s adjon hálát felebarátjáért is.  Ezután ismét megnyílik az út számára a jobbá válásra, a szeretetben való növekedésre.

Megáldalak titeket a BÉKESSÉG LELKÉVEL! Vess keresztet! Ámen.

- Köszönöm. Dicsőség és hála a tanításodért!

- Köszönöm, hogy hallgattál hívásomra.

Mária

2010. május 3.


Médium: Deák Éva Mária
Kontroll: Szné. Halász Judit

23_sorv.gifWeblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 21
Heti: 45
Havi: 462
Össz.: 95 225

Látogatottság növelés
Oldal: Szűz Mária üzenetei - Kiengesztelődés
REMÉNY-HANG - © 2008 - 2019 - remenyhang.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »